Diba Charm
NaslovnicaO namaProizvodiNovostiPressKontakt
   

Tvrtka Diba-Charm d.o.o. osnovana je 1989. godine, i danas spada u najuži krug vodećih kompanija u svojoj djelatnosti u Hrvatskoj.
Samo ime Charm sadrži u sebi srž poslovne vizije koju Diba Charm uspješno slijedi od svog nastanka. Zato partneri znaju da Diba Charm posluje ne samo pouzdano, nego i uz puno poslovnog šarma.

Osnovna djelatnost tvrtke je uvoz kozmetičkih i galanterijskih proizvoda te zastupanje i distribucija programa europskih i svjetskih proizvođača, od kojih je mnoge etablirao na hrvatskom tržištu.

Prva velika investicija na hrvatskom tržištu bila je otvaranje Kuće Zdravlja i ljepote u elitnom dijelu Zagreba sa parfumerijom, drogerijom i ljekarnom u sastavu.

Danas tvrtka posjeduje lanac ljekarni CHARM.

 

Velika većina osoblja u firmi je visokoobrazovana i vrlo iskusna, jer tvrtka zapošljava samo vrhunske suradnike.

Tvrtka je 100% u privatnom vlasništvu gospodina Ivice Bašića i posluje u najvećem dijelu vlastitim kapitalom.
Potpuno je neovisna i ima visoku reputaciju među partnerima, a poznata je i po otvorenosti prema novim idejama i trendovima.

Kako bi tvrtka zadržala svoju vodeću poziciju na tržištu i u praćenju novih trendova u kozmetici i galanteriji, cijeli tim Diba-Charm lovaca na novosti, posjećuje vodeće svjetske sajmove u potrazi za kvalitetnim proizvodima. Rezultati koje tako ostvarujemo, uvodeći stalno nove proizvode na hrvatsko tržište, pokazuju da imamo razloga biti ponosni na naša nastojanja.